Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Καθαρίζει η ΝΔ από τα νεοταξικά εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ.




Δημοσιεύθηκε από olympiada 


Είναι γνωστό σε όλους ότι όταν ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία το 1974, οι νεοφιλελεύθεροι δεν ήταν στη Νέα Δημοκρατία.


 Ο Αντώνης Σαμαράς όμως ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΝΝΕΔ.


 Όταν η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές το 1974 με ποσοστό πάνω από 50% οι νεοφιλελεύθεροι δεν ήταν στη Νέα Δημοκρατία.




 Όταν η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές του 1977 και ο Αντώνης Σαμαράς εκλέγεται ο νεαρότερος μέχρι τότε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, οι νεοφιλελεύθεροι δεν ήταν στη Νέα Δημοκρατία. 


Μπήκαν αργότερα.
Μετά την ταπεινωτική ήττα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, 800.000 μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, υπερψήφισαν την….. πρόταση του κοινωνικού φιλελευθερισμού (δηλαδή ανάπτυξη μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας με ταυτόχρονη κοινωνική προστασία από το κράτος και κρατικό έλεγχο) που κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς και εξέλεξαν τον ίδιο αρχηγό του κόμματος με ποσοστό πάνω από 50%. 
Αν μη τι άλλο, έχει ο άνθρωπος αυτός το απόλυτο δικαίωμα να εφαρμόσει αυτό για το οποίο εκλέχτηκε από τόσες χιλιάδες κόσμο. 
Πιστός λοιπόν στις εξαγγελίες του περί κοινωνικού φιλελευθερισμού τάχθηκε κατά του μνημονίου και του διλήμματος των νεοφιλελεύθερων νεοταξικών του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγών του που έλεγε ΔΝΤ ή πτώχευση, δηλαδή «ή θα φτωχύνετε εσείς ή θα πτωχεύσουμε όλοι».
Από τη στιγμή εκείνη άρχισε να φουντώνει η «ιερή» αγανάκτηση των νεοφιλελεύθερων (δηλαδή των οπαδών της αχαλίνωτης και ανεξέλεγκτης ιδιωτικής πρωτοβουλίας) της Νέας Δημοκρατίας που συντάχθηκαν με τις απόψεις του διεθνικιστικού νεοταξικού ΠΑΣΟΚ, περί πτώχευσης των λαϊκών στρωμάτων προκειμένου να διασωθεί η άρχουσα τάξη και να στηριχθεί το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. 
Βλέποντας δε ότι η επιλογή τους για την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ, δεν τους βγαίνει, αλλά αντίθετα γυρίζει μπούμερανγκ, θέλουν να μην αφήσουν πλέον ούτε στον Αντώνη Σαμαρά και στις απόψεις του κοινωνικού φιλελευθερισμού να επικρατήσουν.
Στον αγώνα αυτό που μόλις τώρα αρχίζει ένα είναι βέβαιο. Στο τέλος νικήτριες θα είναι οι λαϊκές δυνάμεις και όχι οι νεοταξικές νεοφιλελεύθερες συνταγές.
Σε ότι δε αφορά τη Νέα Δημοκρατία, αυτή μόλις τώρα αρχίζει να καθαρίζει από τα νεοφιλελεύθερα εξαπτέρυγα του νέου ΠΑΣΟΚ.
Έπεται σύντομα συνέχεια με κάποια άλλα νεοταξικά εξαπτέρυγα.
Αναμείνατε.
ΥΓ. Αν δεν κάνουμε λάθος, όλα αυτά τα νεοφιλελεύθερα στοιχεία δεν ήταν άραγε κυβερνητικά στελέχη των κυβερνήσεων Καραμανλή; Τώρα τι θέλουν; Να ξεπουλήσουν ότι απέμεινε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου