Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ Ν'ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ



Καθώς το διαβόητο μνημόνιο, η τρόικα, το ΔΝΤ, ο Γιωργάκης,η Ντόρα και οι πιστοί  φίλοι της, το ΛΑΟΣ, οι νέο αριστεροί, προσπαθούν  να δηλητηριάσουν την ζωή μας,να σβήσουν την ελπίδα,να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό και να μεταβάλουν τούς Ελληνες από ελεύθερους πολίτες  σε 
ζαλισμένο κοπάδι, έρχονται  στο νου μου  ως αντίδοτο οι στίχοι του γνωστού και αγαπημένου
  τραγουδιού του Διονύση Σαββόπουλου <....να μας έχει ο Θεός γερούς, πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, βρε, με χορούς κυκλωτικούς και άλλο τόσο ελευθέρους σαν ποταμούς...>

Αγαπητή συμμορία... εμείς δεν θα πάψουμε να ελπίζουμε, δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, δεν θα μαυρίσει η ψυχή μας, δεν θα μας κάνετε φοβικούς, δεν θα μας πεινάσετε για να μας υποτάξετε,, αντίθετα, μας δυναμώνεται, μας βάζετε σε "εγρήγορση", μας εξαγριώνεται.

Ο δρόμος του αγώνα και της διεκδίκησης δεν είναι εύκολος. Είναι όμως αξιοπρεπής , αναγκαίος,και όμορφος. Τα προβλήματα της ζωής μας έχουν αιτία, έχουν μήτρα.
Εμείς τώρα αρχίζουμε , εσείς τώρα τελειώνετε.

 Πρέπει να τρέξετε, πρέπει να ρωτήσετε  τους φίλους σας να σας βρουν μια καλή λύση  πως θα μας αντιμετωπίσετε , αλλά  μη γελιέστε, δεν θα σας δώσουν τίποτα , και ξέρετε γιατί ? διότι δεν σας εκτιμούν, δεν τους ενδιαφέρετε, απλά σας χρησιμοποιούν  για να  κάνετε την δουλειά τους..... γιαυτό ετοιμαστείτε λοιπόν δωσίλογοι, διότι εμείς έχουμε  "έτοιμη  λύση" να σας δώσουμε,  εσείς απλά βρείτε τρόπο διαφυγής...."ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ Ν'ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ"  ! !
Γ.Π.

Αναρτήθηκε από την ΕΛΠΙΔΑ.
http://elpidablog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου